MI IMAMO ŠAMPIONE...A IMAMO I SVATOVE!!!!!

srijeda , 05.09.2012.

Drage moje mažoretkinje, drage moje zlatne cure...Nema tih riječi kojima bih opisala svoj ponos i svoju sreću. Moram vam reći da tek sad polako postajem svjesna da imamo europske prvakinje.
Dragi moji kadetići. Prije dvije i pol godine kad ste se upisale na mažoretkinje nitko nije mogao niti pomisliti da ćete danas biti europske prvakinje. Iako, već nakon prvog državnog prvenstva kada ste nakon samo 6 mjeseci treninga osvojile 4. mjesto, znala sam da imamo zlatnu generaciju. U Francusku ste išle po zlato i zlato ste donijele. Svaka vam čast. Dok sam vas gledala suze su mi išle na oči jer toliki žar, oštrinu, volju i želju nisam nikad u ovih 12 godina vidjela kod nijednog tima. Doslovno ste plesale i grizle zlato i to je ono što vas je podignulo dvije klase iznad svih ostalih koji su bili tamo. Jednostavno ste odudarale - bile ste posebne i nitko vam nije mogao ništa. Vi ste moj ponos i naša budućnost. Hvala vam za to a hvala i mojoj Andreji Lehrmajer koja vas je dovela u red, koja je vaš trener isto koliko i ja, i koja je sve ovo zapravo napravila sama uz moju malu pomoć!!
Čestitam seniorima i juniorima i neželim puno dužiti jer ne dozvoljavam da ružne stvari zasjene uspjeh naših malih kraljica. Moram se samo zahvaliti Marini Marić koja je gubila svoje živce s juniorkama i koja nije odustala od njih čak ni onda kad sam ja digla ruke od njih- Hvala Marina!
Seniorke vama samo želim reći HVALA što ste svima pokazale kako se pleše i kako bi to zapravo trebalo izgledati. Moram vam reći da sam pregledala sve snimke i sad mi je još više sve to skupa smješno! Ali nema veze, kao što sam već rekla hrpa licenciranih trenera a bome i sudaca me zvala ili poslala poruke u kojima su samo potvrdili ono što i ja odgovorno tvrdim! A ako svi imaju licence pa valjda i njihovo mišljenje nešto znači. :) Nek se vesele oni koji smatraju da su zaslužili i da se imaju čemu veseliti. Ovim putem im svima čestitamo!
A sada na veselije teme. Naime naša seniorka Vanja Jovičić pleše u timu već 12 godina i dosad nas je na svim najtecanjima pratila cijela njena obitelj - mama, tata i brat. Jovičići su inače naveselija obitelj s kojom se ja osobno i privatno družim. Maći (brat) je sada već postao toliko stručan za mažoret ples da ga nagovaram da ode u sudačku školu jer je pravi talent. No, zašto sve ovo pišem. Jovičići žive zajedno već 20 godina i imaju dvoje djece ali nisu službeno vjenčani. Nakon državnog prvenstva u mom dvorištu bila je fešta na kojoj je pao dogovor da će se ukoliko iti jedan sastav osvoji zlato na EP Jovičići napokon vjenčati i to u mom dvorištu. Pa evo budući da su kadetkinje europske prvakinje - ja sam njih odlučila vjenčati. Moja Nada će 20.10. i službeno postati gđa. Jovičić. Zapravo, prije samog proglašenja natjerali smo budućeg mladoženju da još jednom u kameru potvrdi da stoji pri tome da će se uistinu ženit ako uzmemo zlato. Nemoram vam uopće pričati da je nakon što su kadetkinje proglašene prvakinjama Nada počela plakati a prvo što je izgovorila bilo je: Udajem se!!!! :) Sličnu tu rečenicu izgovorila je i Vanja u malo prostijoj verziji ali otprilike je to zvučalo kroz suze ovako: MAMA I TATA ĆE MI SE NAPOKON VJENČATI. Eto nešto što je krenulo kao sprdnja na kraju se pretvorilo u prave svatove. U Francuskoj smo dogovorili sve detalje. Ja sam kuma, Balerinin muž Slaven je kum, Balerina je čajo, Vanja će bacati cvijeće ispred mame kad ju Maći bude vodio prema matičaru. U svatove su pozvane samo mažoretkinje i ekipa koja je bila na EP odnosno na DP i sudjelovala u cjelom ovom događaju. Sve organiziramo mi sami, tj Jovičići nemaju nikakve obveze osim reći: UZIMAM. Već smo dogovorili tamburaše, hranu, piće...sve je spremno. E sad koliko god ovo možda sve smješno zvučalo ovo je zapravo samo još jedan dokaz da smo tim ipo i da se ovakva sloga i ovakvi odnosi teško mogu vidjeti negdje drugdje.
PONOSNA SAM NA SVE VAS - I MALE I VELIKE, A BOME I NA VAS NAVIJAČE KOJI STE NAJBOLJI NA SVIJETU! VAMA ĆEMO POSVETIT IDUĆI POST JER ŠTETA JE DA LJUDI NEVIDE VAŠU MALU FRANCUSKU ZABAVU IZ LUDARE! VOLI VAS SVE VAŠA ZUJA!!!!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.